Et genbesøg til Nivågårds rhododendronpark

En fin gavekurv

Reklame for billigEmballage

I søndags var jeg til min kusines fødselsdag, housewarming, dimission og “jeg har fået mit første rigtige job” fest. Sikke en masse skønne ting at fejre på en gang. Vejret var mega lækkert, så vi kunne sidde ude i hendes gårdhave og spise kage og drikke kaffe og kolde Pepsi Max.

Min familie og jeg kom med en gavekurv med en masse forskellige ting i. Blandt andet lækker rosé, hvor flaskerne kan genbruges som vandflasker. Det synes jeg er mega smart, da de er pæne og har glasprop, så flaskerne kan åbnes og lukkes flere gange. I kurven var også flere lækre selvforkælelsesting og et fint smykke.

Jeg synes en gavekurv er en super god gaveidé, da man nemt kan gøre den personlig, både i forhold til indhold og pynt, afhængig af hvem, der skal have kurven.

Indholdet til gavekurven har vi købt forskellige steder, men gavekurven har jeg bestilt hos billigEmballage, der har et stort udvalg i alt til gaveindpakning. Udover kurve, har de blandt andet cellofan og gavebånd i en masse flotte farver. De har også klare poser til fx slik, smykker eller andre mindre ting. Poserne er også smarte som tøjposer, hvis man fx har solgt tøj, som skal sendes. Du finder alt emballagen hos BilligEmballage.

Cellofan og gavebånd er også perfekt, hvis man skal give en blomst eller plante, der skal pakkes fint ind.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et genbesøg til Nivågårds rhododendronpark