En julehilsen og glædelig jul

Juleaften 2018

Endnu engang rigtig glædelig jul. Jeg håber I havde en fantastisk og hyggelig dag i går med jeres nærmeste, og at I fik jeres ønsker opfyldt.

I år holdt vi jul hos os. Vi startede allerede om eftermiddagen med gløgg og æbleskiver, og hvor den nære familien var samlet, dvs. min mors søstre og deres familier og min fars bror. I år skulle min ene moster og familie videre og holde jul hos min onkels familie. Sådan er det hvert andet år, men så er det hyggeligt at vi kan mødes om eftermiddagen og også få taget årets julebilleder. Resten af aftenen var vi så 9 personer, hvilket også var hyggeligt. Som jeg har skrevet flere gange før, er jeg meget tæt med mine kusiner og fætre. Vi har et rigtig godt bånd og hygger os i hinandens selskab. I år er min morfar desværre gået bort, så vi har ikke flere bedsteforældre tilbage.

I min familie er det lidt svært at se aldersforskellen på os unge. Vi bliver også selv overrasket, når vi ses. På nogle af billederne ovenover er jeg sammen med mine to kusiner. Jeg er den ældste af os, men min ene kusine er kun 2 måneder yngre end jeg, og min anden kusine er 4 år yngre, selvom hun er vokset os over hovedet! Mellem min bror og fætter er der ca. 3,5 år, og selvom min fætter er den yngste, er han også ved at vokse os andre over hovedet. Min sidste fætter er den ældste, men han sprang fotoseancen over i år.

Igen i år stod julemiddagen på sushi for mit vedkommende. Jeg er jo på ingen måde fan af julemad og tænker tit over, hvem der lige fandt på den kombination af mad. Tænk lige over det – eksempelvis Risalamande. Der må have været en, der havde lavet alt for meget risengrød og tænkte, nå nu laver vi det skam også til en dessert. Vi putter lige mandler og fødeskum i, hmm…. Hvad gør man så for at det hele bliver spist op? Jo, man putter en hel mandel i og laver det til en lille konkurrence. Bum velkommen til Risalamande. Synes det er lidt sjovt.

Nok om det. Jeg fik i hvert fald en masse fine gaver. Selvom vi ikke var helt så mange i år, brugte vi flere timer på at pakke gaver op. Måske I også kan kender det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En julehilsen og glædelig jul