DHL stafet

Outfit #106 – Blå off shoulder top

Efter en varm dag i går, må jeg lige vise et af mine sommer outfits. Så kan jeg nemlig også vise mit Gucci bælte igen her på bloggen. Jeg glemmer til tider at tage det på, men det er jo på billeder og de sociale medier, man ser bedst ud med det på, ikk? Sådan virker det nogengange. Jeg har altid haft det lidt svært med accessories. Ærligt så glemmer jeg at tage dem på, måske fordi jeg har det bedst uden. Det samme gælder smykker. Jeg er og bliver bedst til halskæder og gerne nogle få udvalgte af personlig værdi.

Lige til dette sæt, passer mit Gucci bælte godt, synes jeg. Det er med at til fremhæve sættet og give det lidt flere detaljer, især til den ellers neutrale nederdel. Jeg er også inde i en periode, hvor bluser og toppe skal ned i nederdelen eller bukserne. Måske lidt gammeldags, men jeg tror jeg er blevet inspireret af nogle af de amerikanske film og serier, som jeg har set gennem tiden, og hvor flere af pigerne gik sådan med tøjet for at fremhæve deres talje. Så det gør jeg så også.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DHL stafet