Outfit #114 - Samme kjole nyt print

Podcast anbefaling: Anden til Venstre

Jeg føler podcast er blevet en stor ting og noget som rigtig mange lytter til. Selv min far der ingen sociale medier har, har længe været med på bølgen, hvor han især lytter til flaskens ånd, som er en podcast omhandlede hans store passion vin. Der er han længere fremme end jeg. Jeg er først for få måneder siden begyndt at lytte til podcast.

Jeg har hørt lidt Mads og Monopolet, som virkelig ikke sagde mig noget. Så hørte jeg Busigirl på podcast, men det fangede mig ikke rigtig. Indtil jeg begyndte at følge Stephanie Fisker på Instagram. For lige at tage den for starten af, så er jeg Brøndby fan og har altid været det. Så jeg begyndte først at følge Brøndbyspilleren Kasper Fisker, der er gift med Stephanie. Sammen har de to børn, og det er ret underholdende at følge med i deres liv via deres profiler på Instagram. Stephanie Fisker har podcastet “Anden til venstre”, som omhandler de kendtes kærester eller ægtefæller. Altså deres anden til venstre (bedre halvdel). Der bliver snakket om livet som kendis-kæreste og de ting, man som kæreste måske må ofre for sin kendis-kæreste. Jeg synes samtidig at man får et rigtig fint indtryk af ugens gæst og hans/hendes bedre halvdel. Det med at bruge humor og snakke seriøst om store og små emner, kan virkelig få mig til at lytte. Det er måske også Stephanies stemme og den måde hun selv spejler sig selv i mange af situationerne.

Min yndlings afsnit er helt klart det 5. afsnit i sæson 1 med hendes mand Kasper Fisker, da han tror han er den bedste i hele verden til alt, og helst skal have anerkendelse for alt han gør. Det kommer frem på en sjov og hyggelig måde. Selvironi og gode fortællinger med spændende personer er det, der har fanget mig ved denne podcast. Man lærer både skønne Stephanie Fisker og hende gæst at kende og kommer tættere på hvordan en normal hverdag er for fx Lukas Graham, Niklas Landin, Lasse Rimmer, Lisbeth Østergaard, Victor Axelsen, Thomas Skov, Simon Talbot og mange flere.

I kan finde podcastet på Sportify, Itunes, Podimo og alle de andre steder I lytter til podcast. Der udkommer nye afsnit hver mandag, i de periode hun laver nye podcast. Bare en hyggelig og god anbefaling herfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #114 - Samme kjole nyt print