Optagelsesprøven til Design og Business - Communication Design & Media

Is under fødderne

Jeg kan simpelthen ikke huske der nogensinde har set sådan ud i København, med så meget sne og is flere dage i træk. Selvom jeg ikke er en af dem der skulle ud på isen og prøve at stå på skøjter eller løbe rundt. Så synes jeg det er et smukt og unik syn i Danmark.

Jeg var forbi Amager Strand i lørdags for at se isen nede ved vandet. Jeg tror dog ud fra andres billeder og vejret, at isen og vandet havde været flottere om fredagen, da vejret var koldere og noget af isen ikke var smeltet på det tidspunkt.

Langs vandet fløj flere hundrede måger og dykkede ned i vandet for (muligvis) at fange småfisk mellem de store isflager. Ret sjovt syn. Det er lidt vildt hvad sne og is kan gøre for en befolkning i Danmark, som normalt ikke har så meget sne og is om året. Synes alle var ude og gå en tur eller gå på isen i weekenden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optagelsesprøven til Design og Business - Communication Design & Media