Bloggen har fået nyt design

Et smut i sommerhus

IMG_1930 IMG_200413401361_10206387571953701_690970796_nIMG_1944IMG_1950

I weekenden var jeg i sommerhus med min mor. Min kusine og onkel kom forbi om lørdagen. Vejret var virkelig lækkert. Vi spiste frokost nede på havnen med udsigt over alle bådene. Vi fik kigget lidt i butikker, og jeg fik et par nye sko. Traditionen tro var vi også et smut forbi Lydolph is, som er familiens yndlings iscafé, og hvor man får softice ovenpå den gammeldags is.  De er desværre blevet mere nærige med isen og priserne er sat op… Senere stod det på en lille strandtur til vandet. Vores sommerhus ligger tæt på vandet, hvilket er så skønt.

Om aftenen var vi kun min mor og jeg, og vi spiste grillet laks og drak rosé på terrassen. Vi gik ned til vandet igen for at se solnedgangen. Den var så smuk med en klar himmel over sig. Først hel orange, så lilla.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen har fået nyt design