Julekjoler

De næste par dage

De næste par dage

 

I morgen starter jeg på at skrive min SSO. Måske er i selv i gang med jeres SRP eller kender nogle som sidder med en. På min skole skriver vi SSO (større skriftlig opgave). Vi har til på tirsdag til at skrive en opgave på 10-15 sider. Jeg har valgt at skrive i afsætning og dansk, med emnet blogging. Jeg synes selv jeg er klar til at skrive om emnet, mest fordi det interesserer mig.  Jeg har en god baggrundsviden og håber på at kunne udnytte det i min opgave. For mig er det vigtig at finde et emne, der interesserer mig for ikke at gå i stå i opgaven.

I dag fik jeg min studenterhue leveret. Ihhh, hvor er den fin. Det er vildt at tænke på, at om et halvt år står jeg tilbage med en hue på hovedet og klar til at forfølge mine drømme. Et halvt år tilbage i skolen med undervisning, terminsprøver, eksamensopgave og eksamener. Puhaa, det lyder af meget. Lige nu skal jeg bare have min SSO overstået, for ikke at sige en potentiel eksamen i uge 1 (2017) og 3-4 terminsprøver.

Glæder mig bare til at blive færdig og få huen på.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekjoler