En snak om fravær

Mine Jane Kønig smykker

Jane Kønig smykker Jane Kønig smykker

Love letter halskæde | Love letters alhabet | Enkel lovetag-ankerkæde | Lovetag-vedhæng | Lovetag ring

Jeg er vild med Jane Kønigs smykker. Specielt hendes Love Tags smykker. Jeg kan godt lide at smykker er personlige, hvilket jeg synes, Jane Kønigs smykker er. Jeg har en lille klods med et S i min korte kæde. På min lange kæde og min ring har jeg også et S. De har lidt erstattet min Simone halskæde, som jeg ellers har gået med i flere år. Den dag jeg finder en sød fyr, kan hans forbogstav komme ved siden af mit S i den lange kæde. Så kan det blive et lille sødt sæt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om fravær