Farverige striktrøjer

Sådan kan man tjene penge på at blogge

saadan-kan-man-tjene-penge-paa-at-blogge

Nu har jeg været Premium blogger på Bloggers Delight i et år, og har derfor haft mulighed for at tjene lidt penge på bloggen. Men hvordan tjener man egentlig penge på at blogge? Det vil jeg forklare jer i dette indlæg. Måske du allerede ved det, men reglerne bliver hele tiden lavet om og der kommer nye muligheder for at tjene penge på de sociale medier.

Banner reklamer

Når man bliver Premium blogger på Bloggers Delight får man sat banner reklamer på bloggen. Det gør at virksomheder har mulighed for at købe deres reklame ind på bloggen. Det hele er noget Bloggers Delight styrer, så jeg ved ikke hvilke reklamer jeg får ind på min blog. For hver gang en person klikker ind på min blog, får jeg et lille beløb. Det er altså ikke noget jeg bliver rig af. Dem der har mange tusinde følgere, får måske nogle hundrede kroner. Mere er det ikke.

Reklamelinks / affilate links 

I har måske lagt mærke til at mange af mine indlæg med outfitsbilleder starter med “Indeholder reklamelinks”. Måske uden I egentlig ved hvad det er eller betyder. Reklamelinks er et link/hjemmeside, der giver nogle procenter af jeres køb til bloggeren. Altså hvis I køber en bluse, som jeg har linket til, så får jeg en mindre procentdel af prisen. Det gør ikke blusen dyrere for jer. Pengene kommer af, at det er mig, der har fået jer til at købe den, og derfor som tak får en mindre procentdel. Derfor er det altid rart at I bruger og køber gennem mine links, så jeg har mulighed for at tjene lidt. Procentdelen er forskellig fra hjemmeside til hjemmeside, men den ligger typisk på 3,5-10%.

Sponsoreret Indlæg 

Et brand / virksomhed har mulighed for at sponsorere indlæg på blogs. Det sker ved at en virksomhed kontakter Bloggers Delight eller fx mig direkte med en kampagne, som de gerne vil have delt. Jeg får et beløb for at skrive om et bestemt produkt eller kampagne. Her vil jeg så gerne sige at jeg aldrig nogen sinde kunne finde på at sige ja, til at skrive et sponsoreret indlæg, jeg ikke kan stå indenfor. Jeg siger kun ja, hvis det er noget jeg synes er relevant for jer og mig selv.

(Reklamer/ Annoncer)

Reklamer er ikke noget, jeg tjener penge på. Et reklame indlæg er et indlæg, hvor man har fået et produkt for at skrive et indlæg for en virksomhed. Her er der tale om gaver. Det er der en masse regler omkring, fordi vi som blogger, ikke bare skal skrive et “gratis” indlæg for en gave. Det gør at andre virksomheder også vil have et “gratis” indlæg og herved vil vi så ende med ikke at tjene penge. Det går udover min blog og andres. Der er også regler omkring, hvor stor og dyr gaven må være både i forhold til Skat og Bloggers Delight.


Til jer der sidder og tænker “Ohh fedt, jeg vil starte en blog, så jeg også kan tjene penge på at blogge”. Lad vær! Blogging skal komme af lyst. Du skal føle du har noget på hjertet, du gerne vil ud med. Det kræver meget arbejde at blogge. Mange af dem, der starter en blog, ender efter få måneder med at gå død i det. Det kræver MANGE nye idéer. Du skal kunne opretholde et pænt niveau af blogindlæg om ugen. Det vigtigste af alt, hvis du vil tjene penge – du skal kunne få læsere ind på din blog og formå at få dem til at komme igen. Det kræver at du er unik. Husk der allerede findes en masse blogs, som skriver om de samme emner. Blogging er en lang proces, der kræver masser af tid og tålmodighed. Det er meget hurtigere og nemmere at få et job, hvor du er sikker på en “god” løn. Det er kun få bloggere, der tjener nok til at kunne leve af det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farverige striktrøjer