Forpremiere på "A Simple Favor"

Ville jeg stadig blogge, hvis jeg ikke var blevet Premium blogger?

 

Ville jeg stadig blogge, hvis jeg ikke var blevet Premium blogger?

Det er et spørgsmål jeg nogen gange stiller mig selv. Nu har jeg blogget i 3,5 år her på domænet. I alt har jeg blogget i godt og vel 5 år, dog med en lille pause mellem de to “blogs” – vildt at tænke på.

Jeg blogger af lyst, til at dele lidt ud af mit liv, og til at inspirere andre. Jeg bruger også bloggen på at se tilbage på mit liv, og huske nogle svære og gode episoder i mit liv. Det er også sjovt at se tilbage på, hvordan moden har ændret sig gennem tiden. Alt det kan jeg se tilbage på, hvilket jeg synes er sjovt og er glad for at have muligheden.

Som svar på spørgsmålet: Så ja, jeg ville stadig blogge, selvom jeg ikke var endt som Premium blogger. Måske var jeg skiftet fra Bloggers Delight til Nouw, for at få nogle andre design muligheder, men ellers havde jeg nok ladet blogge blive her på Bloggers Delight, hvor jeg også startede den. Jeg ville nok ikke opdatere bloggen så tit, som jeg gør nu. Nogen gange kan man godt føle sig lidt presset til at skulle udgive blogindlæg hele tiden. Så hvis jeg stadig var plus blogger, havde jeg nok bare opdateret bloggen mere naturligt og lidt mere personlige indlæg.

Jeg synes, det er fedt, at jeg har fået faste læsere og mange nysgerrige, der kigger forbi bloggen. Det er en af grundene til, at jeg skriver flere blogindlæg og jeg har fået muligheden for at komme ud sammen med andre bloggere til events.

Hvis du går med tanken om at starte en blog, så har jeg også skrevet et indlæg om hvordan man kommer i gang med at blogge. Derfter hvordan skriver man et godt blogindlæg? og hvis man er rigtig god til det, så hvordan man kan tjene penge på at blogge.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forpremiere på "A Simple Favor"