H&M CONSCIOUS favoritter

Påske i Tivoli

Sidste weekend var jeg en tur i Tivoli med min mor efter en hurtig shoppingtur på Strøget. Som I nok kan fornemme på billederne, så var vejret varmt, og jeg havde min forårsjakke på for første gang i år. Jeg har ikke tidligere lagt mærke til, at Tivoli også har fine lyserøde kirsebærtræer. Hvis I følger min Instagram, så har I måske lagt mærke til, at alting er lyserødt for tiden. Jeg elsker de lyserøde træer og synes de er med til at give liv på billederne.

For mig er det en tradition at besøge Tivoli, når der er pyntet op til påske, Halloween, jul osv. Jeg synes det er hyggeligt at se, hvor fint der er pyntet op og gå rundt og se de forskellige udstillinger, der er rundt omkring i forlystelsesparken. Det at der også er påfugle, der går frit rundt, er med til at give ekstra liv i parken, synes jeg.

Har I været i Tivoli og opleve påskestemningen? Hvis ikke, så husk du stadig kan opleve påske Tivoli indtil den 22. april.

2 kommentarer

 • Jeg har aldrig været i Tivoli ved påsketid, men hvor ser det bare flot ud med kirsebærtræerne! Det kan godt være jeg skal se om jeg kan nå et smut forbi her i påsken 😊🐥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Damsfeld

   Det synes jeg helt sikkert du skulle gøre 😉🐣🌷

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M CONSCIOUS favoritter