Outfit #118 - Rapsmark

På tur til Nivaagaards rhododendronpark

I pinsen kørte mine forældre og jeg en tur til Nivaagaard for at se den flotte rhododendronpark, der hører til museet. Hvis I følger med på min Instagram, så ved I måske også at jeg elsker blomster, hvilket jeg har fra min mor. Derfor måtte vi op og se den flotte romantiske park, med store gamle træer og et væld af rhododendron, der blomstrer netop nu.

Rhododendronerne står tæt og mange er kæmpestore og findes i et væld af flotte farver. Det var ikke alle rhododendronerne, der var sprunget helt ud endnu, så hvis I vil se en masse smukke blomster, så kan I stadig nå at besøge Nivaagaards park, hvor der er åbent for offentligheden i dagtimerne med gratis adgang. Rhododendron blomstrer kun få uger om året, så det er om ikke at vente for længe. 

Der var flere familier der havde pakket picnickurven og sad og spiste frokost i parken med den skønneste udsigt over rhododendroner og den lille sø, der er fyldt med frøer, som man ofte kunne høre og se, hvis man kiggede godt efter. Måske du kan spotte en på billedet?

Vejret var så skønt med over 20 grader, så efter vores besøg i parken ville vi køre en tur ned til vandet. Dog var det umuligt at finde parkeringsplads, da der virkelig var mange, der var taget på stranden for at nyde det gode vejr. Derfor endte vi i stedet med at køre til Helsingør og spise frokost og gå en tur langs vandet ved Kronborg.

Tjek lige den smukkeste himmel ud. Det er jo lige til at holde ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #118 - Rapsmark