Min oplevelse af KEA på Design & Business

Forårs sneakers

  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Det er efterhånden ved at være tid til at smide støvlerne og hoppe i forårs sneakers. Stort set hele min sneakers samling består af lyserøde sneakers. Jeg elsker når der er lidt farver på ens sko og især sneakers. Det gør dem ekstra sommerlig. Det samme gælder hvide sneaks, de passer til alt og ser godt ud.

Jeg har fundet nogle fede sneaks fra SPORTMASTER af de populære mærker Nike, adidas, Fila og Timerland. Jeg føler Fila er blevet et ret velkendt mærke ude i gadebilledet blandt unge. Nike og adidas går man aldrig galt i byen med. Nu har jeg mange sneaks, men mit næste par tror jeg skal være endnu et par hvide til samlingen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min oplevelse af KEA på Design & Business