Outfit #150 - Pastelfarvet vest

Min praktiktid i Secondly

Jeg har følelsen af, at jeg næsten lige er startet i praktik og har lang tid tilbage. Men sagen er den, at der allerede er gået 10 uger og jeg faktisk har haft sidste dag i dag i min praktik hos Secondly. Det er lidt vildt at tænke på, specielt fordi der er ved at starte et nyt kapitel i Secondly, som jeg ikke bliver en del af fremadrettet, men som jeg forhåbentlig har været med til at præge.

Hvis du ikke har hørt som Secondly før, kan du læse her hvad det går ud på. Kort sagt er det en app, hvor du kan shoppe secondhand, upcycle og vintage items direkte fra professionelle forhandlere.

Secondly holder til ude på CSE, som er en del af CBS på Frederiksberg. Her sidder en masse iværksættere og nyopstartede virksomheder samlet fordelt på 2 etager. Hver virksomhed har deres eget bord/område/kontor, hvor der er fælles køkken, toilet og mødelokaler. I denne boble af nyopstartede virksomheder, er snakken ofte omkring investorer og nye tiltag. Flere af virksomhederne, som sidder derinde, har været med i TV-programmet Løvens hule og flere er formentlig på vej.

I min tid hos Secondly, har jeg lært en del om at være en nyopstartet virksomhed. Eksempelvis at kun få kender til brandet, så man skal forklare hvad Secondly er og vil, hver gang man snakker eller kontakter folk. Mange er søde og vil gerne hjælpe, og være en del af rejsen, men der er også mange, som ikke gider at åbne beskeder fra en ukendt virksomhed. Det hele er en balance, som man lærer.

Mine opgaver i Secondly som digital marketing manager var blandt andet:

 • At lave en markedsanalyse af Secondly
 • Lave en SoMe strategi
 • Tage kontakt til influencer
 • Lave e-mail marketing
 • Skrive blogindlæg
 • Finde nye idéer og koncepter til Secondly, såsom hashtag og vores 30 days style challenge
 • Være med til at skabe og producere nyt content
 • Planlægge og skrive tekster til SoMe
 • Være med til at planlægge og afholde tøjmarked på Gråbrødretorv i København
 • Deltaget i events
 • Opdatere forbedringer på hjemmeside

 

Mest af alt, har jeg lært, hvordan det er at arbejde i en startup virksomhed med få ansatte. Det gør, at man bliver nødt til at træde til, der hvor der mangler hjælp.

Det har været en super lærerig og hyggelig tid i Secondly. Jeg kommer til at savne de søde piger og vores hyggelige og festlige stunder sammen. Jeg hepper på sidelinjen, og glæder mig til at se hvor Secondly ender en dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #150 - Pastelfarvet vest