Dagene mellem jul og nytår

Året der gik 2018

Så er året ved at være omme og et nyt år venter lige om lidt. Traditionen tro ser jeg tilbage på året, der er gået. Året har nemlig budt på en masse oplevelser og store begivenheder.

Sommerferie
I år holdt min familie og jeg ferie i USA. Vi besøgte New York (læs mere her), PhiladelphiaWashington, Niagara Fall, Finger Lakes og Lakes George. Det var en kæmpe oplevelse og vildt at være tilbage i USA igen, da det kun er 4 år siden var på ferie i Californien. Jeg skrev en masse indlæg om turen, som I kan finde under kategorien rejser og på links ovenover.

Store fødselsdage
Det var også året, hvor jeg fyldte 21, min bror 18 og begge mine forældre 50 år. What a year! Måske ikke så meget min, men resten af min familie. Vi har i hvert faldt holdt nogle store fester/fødselsdage. Dem kan I læse om her (min) og her (mine forældres).

1 år i ONLY
Selvom det måske for nogen, er lidt mærkeligt at tage den her med, så er det lidt stort for mig. Tilbage i oktober, mere præcis den 27. oktober, havde jeg arbejdet 1 år hos ONLY. Det er vildt at tænke på, hvor meget jeg har lært og udviklet mig med det job. Jeg er blevet så sindssyg meget kundeservice-bevidst, og jeg ved hvor vigtigt det er, at man er smilende på arbejdet. Jeg bliver så glad, når jeg når mine mål og kan gøre kunderne glade, ved at hjælpe. Jeg har i alt stået i 9 butikker – hvilke, kan I se i det indlæg, jeg skrev om min 1 årsdag med ONLY. Måske nogen af jer har mødt mig i en af butikkerne? Jeg kommer nemlig tit rundt omkring.

SPORTMASTER
2018 bød også på et praktikforløb, som er en del af min skolegang. Jeg fik praktikplads i marketingsafdelingen i SPORTMASTER, som jeg er blevet SÅ glad for. Jeg troede praktik var noget nederen ulønnet, man bare blev nødt til i forhold til sin skole… MEN! Jeg har fundet det helt rigtige sted for mig. SPORTMASTER har givet mig så meget med i bagagen. Både tillid og ansvar, hvilket jeg elsker at få. Jeg har lavet en masse forskelligt, både noget grafik, noget på deres hjemmeside og Black Friday katalog, men mest af alt deres kundeklub mails (Klub SPORTMASTER). Så har du modtaget en mail fra SPORTMASTER i løbet af de seneste par måneder, så er det mig, der har lavet den. Lidt sejt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg skriver et indlæg mere om SPORTMASTER, når jeg stopper i praktik. For jeg kunne forsætte i lang tid endnu med at skrive om SPORTMASTER. I kan forresten læse mit indlæg om min første uge i praktik hos dem her.

Bloggen
Sidst men ikke mindst – bloggen. Bloggen er begyndt at have en graf, der går mere og mere op af. Flere læsere kommer til og det er jo skønt. Jeg elsker at se folk interesserer sig og følger med. Det gør mit arbejde med bloggen sjovere. Nu synes jeg så også, at jeg skriver en del indlæg, og for lige at komme op med nogle fun facts, så er det også året eller måneden (december), hvor jeg udgav mit blogindlæg nummer 500! Det er vildt mange indlæg. Så hvis I en dag keder jer, så er der 500 indlæg klar til jer. Shit man. Nogen gange tænker jeg, hvor jeg overhovedet får tiden, eller alle idéerne til nye indlæg fra.


Jeg vil slutte indlægget med at ønske rigtig godt nytår og jeg håber, I vil læse med i det nye år. Jeg har nemlig en masse idéer klar til nye indlæg. Så dem kan I godt glæde jer til. Husk I altid er velkommen til at skrive til mig, hvis der er indlæg, I gerne vil have mere af – jeg lytter gerne. I kan skrive til mig i kommentarfeltet, på mail (simonedamsfeld.blog@hotmail.com), eller på min Instagram.

GODT NYTÅR!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagene mellem jul og nytår