Outfit #137 - Festligt tøj

Serie anbefaling: Good Trouble

Hvis du lige som mig er vild med serien The Fosters, så SKAL du altså se spin-off serien – Good Trouble. Jeg ved ikke hvorfor det har taget mig så mange år om at få øjnene op for denne spin-off serie. Måske fordi jeg synes den så kedelig ud på plakaten til serien? Hmm.. En ting er sikkert, jeg tog fejl, for den var meget bedre end jeg havde forstillet mig.

Hvis du ikke har set The Fosters, skal du selvfølgelig se den først. Hele seriens historie er bygget på The Fosters og der er meget historie, der går tabt hvis ikke du har set den. Du kan læse mit tidligere indlæg om The Fosters her.

Serien Good Trouble begynder lige præcis der, hvor The Fosters slutter. Alle børnene er flyttet hjemmefra, Stef og Lena har solgt deres hus og er også flyttet. I Good Trouble følger man de to piger Callie og Mariana, der begge lige er flyttet til Los Angeles. De er flyttet ind i et stort bofællesskab i en gammel teaterbygning. De to søstre Callie og Mariana skal finde sig til rette i deres nye karrierer, og de komplicerede relationer, der følger med, når man flytter til en ny by. Her lærer man deres nye roomies at kende samt kollegaer. En ny mere voksen verden træder i kraft i form af kærlighed og karrierer.

Serien byder på stormende forelskelser, fester, store samfundsemner og venskab. Det fedeste ved historien er, at ALLE vores yndlingskarakterer fra The Fosters er med i serien. På den måde føles serien som om, den er en del af det rigtige The Fosters. Vi hører også hvad der sker med Stef og Lena, Jude, Jesus og Emma, Brandon og hans nye familie, som måske bliver en større del af familien, end man tror.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #137 - Festligt tøj