En fin gavekurv

Serie anbefaling: Outer Banks

Serien Outer Banks handler om teenageren John B og hans tre bedste venner. John B bor alene, siden hans far ikke kom hjem efter en sejltur for flere måneder siden. Politiet holder derfor øje med ham, da en mindreårig ikke må bo alene, selvom John B er overbevist om, at hans far stadig er i live.

Vennerne finder et mystisk skibsvrag efter en orkan, der kaster John B, JJ, Pope og Kiara ud i fare og eventyr. Vennerne finder et spor ombord på båden, der måske har en forbindelse med John B`s forsvundne far.

Efter kort tid finder vennerne ud af, at der måske er mere bag John B´s far forsvinden. Flere ledetråde om en kæmpe skat dukker op, og det går op for John B, at det var skatten hans far var ude efter, den dag han forsvandt. John B og hans venner går derfor i kamp for at finde skatten, koste hvad det vil. Men hvem kan man stole på, når der er 400 mio. kr. på spil og hvem kender ellers til skatten, når mystiske personerne dukker op døde?

Stor anbefaling til serien, hvis man kan lide spænding og mystisk. Sæson 2 er lige kommet ud, som følger op på historien og skatten. Du kan se serien på Netflix.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fin gavekurv