Min juleaften 2020

Året der gik 2020

Tænk hvis vi vidste hvad 2020 bød på, da vi den 31. december 2019 stod klar til at skåle 2020 velkommen. Sikke et år. En ting er sikkert, ingen glemmer nogensinde året 2020.

Mit år 2020 har faktisk budt på en masse gode ting. Som min mor siger, så er jeg født under en heldig stjerne. Ting har det nemlig med at falde på plads for mig og ofte på de rigtige tidspunkter. Jo, corona har fyldt en del, men nok væsentligt mere for andre, end for mig.

Jeg havde sabbatår den første del af året, hvor jeg arbejdede som deltid i SPORTMASTER og ONLY + bloggede en del mere på det tidspunkt. Jeg trænede 3-4 gange om ugen i fitness og løb ved siden af. Der var bogstavligt talt fart over feltet og alt var godt.

Jeg husker mit nytårsfortsæt var at finde en balance mellem arbejde, fritid, venner og træning, så det ikke bare blev et rod af mange aftaler. Det må jeg sige er lykkedes, selvom det er blevet på andre vilkår som følge af corona.

Den 1. marts blev jeg fastansat i ONLY med 25 timer og havde derudover mit job på 15 timer i SPORTMASTER ved siden af. Bum så rammer corona og jeg blev hjemsendt fra både SPORTMASTER og ONLY med lønkompensation heldigvis. Jeg brugte blandt andet tiden på at fokusere på bloggen, selvom der ikke var så meget at skrive om i en tid med lockdown. Jeg brugte også en del tid på at træne derhjemme og bage, som så mange andre.

Jeg så stort set kun min familie og veninde. Heldigvis var vejret mega lækkert og vi har gået en del ture rundt i Danmark. Vi besøgte flere af de glemte trolde på Vestegnen og senere tog vi resten af dem.  Efter 8 uger kom jeg tilbage i ONLY og hold da op, der var fart over feltet. Da butikken var en af de få åbne i de omkringliggende byer, så stormede folk til for at købe sommertøj. Vi havde så travlt at jeg blev bedt om at arbejde fuldtid i ONLY og derfor skulle forholde mig til at sige op i SPORTMASTER. Da jeg efter ca. 3 måneders hjemsendelse fra SPORTMASTER kom tilbage på kontoret, blev min stilling desværre nedlagt og jeg blev opsagt som følge af corona. Da jeg selv ville have opsagt min stilling i SPORTMASTER, så gjorde opsigelsen det faktisk bare lettere, da jeg i stedet for en måneds opsigelse, kunne sige farvel efter en uge, og starte hurtigst muligt i ONLY på fuldtid.

Det skal lige siges at jeg ELSKEDE mit job i SPORTMASTER. Jeg havde de skønneste og sjoveste kollegaer, nogle fede og forskellige opgaver og en del ansvar, som jeg virkelig var glad for. Min tid i SPORTMASTER var fantastisk og jeg er overlykkelig for, at de i sin tid valgte mig som praktikant og derefter ansatte mig. Desværre måtte SPORTMASTER som følge af Corona tage afsked med en del medarbejdere, så meget har også ændret sig der.

Min tid i ONLY på fuldtid blev også lige pludselig kort, da jeg i foråret, mens jeg var hjemsendt, lavede optagelsesprøve til Design og Business uddannelsen på KEA. På grund af corona-lockdown, så havde jeg tid til at lave to optagelsesprøver til Design og Business linjerne, og var heldig at komme ind på Communication Design & Media, der ellers er et svært studie at komme ind på. (Jeg kom ikke ind sidste år, selvom jeg også lavede optagelsesprøven).

Så i sommerferien måtte jeg sige min stilling op i ONLY som fuldtid og vidste ikke om jeg kunne fortsætte som deltid, da de havde fyret over 750 i Bestseller kort før sommeren pga. corona. Heldigvis faldt det også på plads og jeg fik min gamle deltidsstilling tilbage.

I maj måned havde jeg fødselsdag og med en måneds forsinkelse kunne jeg, som en af de få i min familie, holde fødselsdag for familien, da corona fyldte mindre på det tidspunkt og gav et håb og en åbning til at kunne holde nogle arrangementer igen. Det samme kunne min kusine, der blev student, samt nogle af vores venners drenge, der også kunne fejre deres studentertid, da de havde fået hue på.

I sommerferien havde mange aflyst deres rejser til udlandet, da mange lande var lukket ned. Pludselig blev det muligt at gennemføre vores planlagte sommerferie, da det blev tilladt at rejse til Spanien. Vi havde allerede i januar booket flybilletter og feriebolig og valgte derfor at gennemføre vores ferie – 2 uger i Competa. Ferieboligen ligger højt oppe i bjergene udenfor Malaga, og med egen pool, så vi slappede af og begrænsede udflugter på grund af corona og varmen. (Der var over 40 grader nogle dage).

Da jeg kom hjem havde jeg studiestart på Design & Business uddannelsen. Jeg nåede heldigvis lige at se og sige hej til mine nye klassekammerater, før vi alle blev hjemsendt med online undervisning, som vi har haft lige siden. Vores eksamener til januar bliver også over teams/online, så det bliver lidt af en speciel oplevelse.

Alt i alt et mærkeligt år med en ukendt virus. Jeg fik dog nået alt det jeg gerne ville i 2020. Mit mål om at komme ind på Design & Business uddannelsen var helt klart det vigtigste. At alt andet så også lige er faldet i hak, er jeg mega glad for.

Jeg ville selvfølgelig gerne have været sammen med flere i løbet af året, hvis corona ikke havde været her. Men jeg tror også, det bliver mulig at gøre noget af det tabte på et andet tidspunkt. Så længe jeg og min familie er kommet igennem året uden corona, alle er sunde og raske og ikke har mistet det store på dette år, så synes jeg vi har klaret det rimeligt godt og været heldige.

Jeg håber selvfølgelig at der kommer styr på Corona pandemien i 2021 og at vi får mere normale tilstande igen.

Rigtig god nytår!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min juleaften 2020